Kazaya karışan Togg araçların yedek parça ve onarım işlemi için detaylar belli oldu

TAKİP ET

Yerli otomobil Togg, seri üretim ve satışlarının başlamasının ardından ilk kazasını Ankara Sincan'da yapmıştı. Togg'un yedek parça ve onarım işleminin nasıl olacağı ise merak konusuydu. Kaza yapan Togg araçlar için detaylar belli oldu. İşte yapılması gerekenler...

Yerli otomobil Togg, artık yollarda ve ilk trafik kazası Ankara'da yaşandı. Araç hafif hasar aldı ve en çok merak edilen konu, tamir ve yedek parça süreci oldu. Bu durumda TOGG sahiplerinin ne yapması gerektiği sosyal medyada konuşuluyor.

TRT Haber'e göre, Togg'un akıllı bir cihaz olduğu unutulmamalıdır. Hasar veya arıza durumunda ilk yapılması gereken şey, Togg deneyim merkezine veya BoschCar servisine götürmektir. Burada onarım işlemlerine başlanır ve TOGG'un yedek parça ihtiyacı Gemlik'ten karşılanır.

Herhangi bir arıza durumunda başvurulacak yer servis olmalıdır. Çünkü yüksek teknoloji ve mühendislik gerektiren süreç, yetkisi olmayan bir noktada yapıldığında büyük risk taşır.

BoschCar'ın 63 şehirde 350 şubesi bulunmaktadır. TOGG, deneyim merkezi sayısını hızla artırmaktadır ve mobil servisleri de aktif hale getirmiştir. Daha küçük arızalarda ise mobil servisler devreye girecektir.

Yaklaşık iki haftadır süren çalışmaların sonucunda TOGG'un Zeytinburnu'ndaki deneyim ve teslimat noktası hazır hale getirilmiştir. TOGG, geçtiğimiz aylarda ilk deneyim merkezini İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Zorlu Center'da açmıştı.

TOGG'un deneyim merkezleri İstanbul'da Mall of İstanbul, Başakşehir; İzmir'de Agora Alışveriş Merkezi, Balçova; Bursa'da Togg Gemlik Tesisi; Adana'da M1 Alışveriş Merkezi, Seyhan; Ankara'da Çankaya ve Panora Alışveriş Merkezi, Çankaya'da bulunmaktadır. Ayrıca TOGG mobil deneyim merkezleri de Antalya, Bursa'da Togg Gemlik Tesisi, İstanbul'da Ümraniye, Kayseri'de Kocasinan ve Samsun'da İlkadım'da hizmet vermektedir.

Togg yerli otomobil