Katlanabilir telefon ön satışa çıktı, Türkiye fiyatı belli oldu! Samsung Galaxy Z Fold 3 özellikleri ne? Fiyatı ne kadar?

TAKİP ET

Akıllı telefon üreten firmaların başında gelen Samsung, katlanabilir özelliğe sahip Galaxy Z Fold 3'ün Türkiye'de ön satışa çıktığını duyurdu. Katlanabilir telefon meraklılarının ilgiyle beklediği bu haberin ardından 'Galaxy Z Fold 3 fiyatı ne kadar, Galaxy Z Fold 3'ün özellikleri nedir?' gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte Samsung'un yeni model katlanabilir telefonu hakkında bilinmeyenler… 

İlk katlanabilir özelliğe sahip telefonu 2019 yılında satışa sunan Samsung, yaşanan teknik sorunlar sebebiyle telefonun satışını durdurmuştu. Yapılan onarımlar ile Galaxy Z Fold 2’yi piyasaya süren Samsung, bu modelde başarılı bir işe imza atmıştı. Samsung, uzun yıllar üzerinde durduğu katlanabilir telefon Galaxy Z Fold’a bir kez daha yenilik getirdi ve kısa süre önce Galaxy Z Fold 3’ün ön satışa çıkarıldığını duyurdu. 

GALAXY Z FOLD 3 FİYATI NE KADAR?
Samsung, yeni model olarak ürettiği Galaxy Z Fold 3 5G, Galaxy Z Flip 3 5G, Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic ve Galaxy Buds 2’nin Türkiye’de ön satışa sunulduğu duyurdu. Bugün itibariyle başlayan ön satışlar 21 Eylül gecesi saat 23:59’a dek sürecek. İlgiyle takip edilen katlanabilir telefon Galaxy Z Fold 3 5G’nin satış fiyatı KDV dâhil 21.999 TL olurken Galaxy Z Flip 3 5G’nin fiyatı ise KDV dâhil 11.999 TL şeklinde olacak.

GALAXY Z FOLD 3’ÜN ÖZELLİKLERİ NEDİR?
Katlanabilir olma özelliği ile dikkati üzerine çeken Galaxy Z Fold 3, depolama alanında 256 GB UFS 3.1 teknolojisine sahipken 4400 mAh bataryası ile uzun süre kullanım imkânı sunuyor. 25W kablolu ve 10W’a kadar da kablosuz şarj olabilen yeni model telefonda 12 GB LPDDR5 RAM desteği bulunmakta. 

Samsung’un Türkiye’de ön satışa çıkardığını açıkladığı Galaxy Z Fold 3’ün ağırlığı ise 271 gramken boyutu 16 mm inceliğinde. Öte yandan yeni model katlanabilir telefonun ana kamerası, 12 megapiksel dual piksel açıya sahip. İkinci kamera da 12 megapiksel geniş açı ile pozlanıyor.

samsung türkiye katlanabilir telefon cep telefonu samsung galaxy fold 3