Karekodlu "128 milyar dolar nerede" afişi asıldı, ertesi gün kaldırıldı!

TAKİP ET

CHP'nin "128 milyar dolar nerede?", "128", "256'nın yarısı nerede?" gibi astığı afişlerin vinçlerle sökülmesinin ardından CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı ilginç bir yöntem buldu.

CHP’nin Merkez Bankası rezervlerinin harcanmasıyla ilgili AK Parti iktidarına yönelttiği “128 milyar dolar nerede?” sorusunun yer aldığı afişlerin sürekli savcılık talimatıyla kaldırılması üzerine CHP Antalya Muratpaşa İlçe Başkanlığı sıradışı bir yöntem kullandı.

128 sayısının olduğu afişler dışında 128'i çağrıştıran her türlü pankartın savcılık talimatıyla indirilmesi üzerine CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı karekodlu afiş astı.

Karekodu okuttuğunuzda "128 milyar Dolar nerede?" sorusu ve 128 milyar doları harcama oyununun internet sitesi olan "128milyardolar.net" açılıyor.

Afişin görüntüsünü, CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Umut Sırdaş Demirel sosyal medya hesabından "Duyduk ki pankartlarla sizlerden hesap sormamızdan rahatsız olmuşsunuz bir de bu yolu deneyelim dedik :) Sahi #128MilyarDolarNerede" ifadeleriyle paylaştı.

Sabah saatlerinde tekrar paylaşım yapan Demirel, karekodlu afişinde kaldırıldığını açıkladı. Demirel, "128' demedik, 'Milyar' demedik, 'Dolar' demedik, 'Nedere' demedik buna rağmen pankartı neden söktünüz" dedi.


karekod afiş 128 milyar dolar muratpaşa pankart chp