Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım

TAKİP ET

Şarkıcı Alişan, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş için duygusal bir paylaşım yaptı. Alişan, "Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi…" dedi.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Alişan, kardeşinin vefatının ardından duygusal bir paylaşım yaptı.

Alişan, "Bugün 7. gün… Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi…" dedi.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti: Canımın yarısını Hakk'a uğurladık


Alişan, şu ifadeleri kullandı;
“Bugün 7. gün… Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur. Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah’ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah.. Seni çok seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi…”

alişan selçuk tektaş