Kafelere gidenlere 'salaksınız' diyen Kerem Bürsin, Hande Erçel'le Maldivler'e tatile gitti

TAKİP ET

"O kafelere gidip maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya salaksınız!" açıklamasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Kerem Bürsin, başrol arkadaşı Hande Erçel'le Maldivler'e tatile gitti. Bürsin, sosyal medya hesabından kanoya binerken fotoğraflarını paylaştı.

Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında “Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya… Maskelerinizi de çıkarıyorsunuz ya Affedersiniz ama siz salaksınız… I’m sorry. Salaksınız.." İfadelerini kullanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel'le Maldivler'e tatile gitti.

Dizi aşkı gerçeğe dönüşen ve ilk kez el ele görüntülenen Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti Maldivler tatilinde birlikte çekilmiş pozlarını paylaştı. Fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel’le yaptığı Maldivler tatilinden bir kare paylaşarak, “Okyanusun ortasında bir kano ve sadece ikimiz. Mükemmel…” notunu düştü.

Bürsin'in geçtiğimiz haftalarda Instagram canlı yayını sırasında kafelere gidenlere "Salaksınız" demesi tepki çekerken şimdi kendisinin tatilden fotoğraflar paylaşması eleştiri konusu oldu.


kerem bürsin hande erçel maldivler