Kafede, eski eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın konuştu: "Serbest kalırsa beni öldürecek!"

TAKİP ET

Manisa'da, kafede birlikte oturduğu eski eşi tarafından saldırıya uğrayan İmran Çelik, eski eşinin tutuklanmaması durumda kendisini öldüreceğini söyledi. Yaşadığı korkuyu anlatan Çelik, eşinden daha önce de şiddet gördüğünü ve bu nedenle boşanma davası açtığını belirtti.

Sürekli şiddet gördüğü gerekçesiyle geçen yıl 22 Mayıs'ta boşanma davası açan İmran Çelik, boşanma davası için konuşmak istediği eski eşi Turgay Çelik tarafından kafede darp edilmişti. Masada otururken bir anda ayağa kalkan Turgay Çelik, İmran Çelik’in kafasında su bardağı kırmış ve meyve bıçağı ile yaralamıştı.

3 çocuk annesi kadın, kafede oturan diğer kişilerin yardım etmesiyle kurtulurken, saldırgan eski eş, tartışma büyüyünce olay yerinden kaçmıştı. Kafenin sahibi tarafından yakalanan Turgay Çelik, polise teslim edildi ve bugün sevk edildiği adliyede Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

“SERBEST KALIRSA BENİ ÖLDÜRECEK”
Eşinin psikolojik sorunları olduğunu ve olmadık şeyleri yaşanmış gibi gördüğünü belirten İmran Çelik, "Hiçbir kadın şiddeti hak etmiyor. Ben de hak etmediğimi düşünüyorum. Olay anında şok geçirdim, ne olduğunu anlayamadım. Kızımı seviyordum. Bir baktım o anda başımda bardak kırıldı. Şu an burada olamayabilirdim.” dedi. 

Öte yandan Çelik,  “Adalet yerini bulsun istiyorum. Tutuklanmasını istiyorum. Serbest kalırsa beni öldürecek. Kendimin ve çocuğumun can güvenliğinin sağlanmasını istiyorum. O an bebek arabası yere de düşebilirdi, kızım beyin kanaması da geçirebilirdi. Belki de bebeğim ölebilirdi. Bebeğimi de görmesini istemiyorum. Ona da zarar verebilir" ifadesi ile çocuğu için tedirgin olduğunu belirtti.

manisa kafe saldırı bardak bıçak müşteri soma