Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den tarikat yanıtı: "Bu makam bize hediye edildi"

TAKİP ET

Uzun süredir Bektaşi tarikatına katıldıkları gündeme gelen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinden net açıklama geldi. Kadir Doğulu, "Bu havası atılacak bir şey değil. Bize bu makam hediye edildi" dedi.

Oyuncu Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin Bektaşi tarikatına katıldıkları iddia edilmişti. Kadir Doğulu konuya ilişkin net açıklamalar yaptı.

Etiler'de görüntülenen ve muhabirlere konuşan Doğulu, "Bize bu makam hediye edildi. Biz de yaşantımızda elimizden geldiğince evimizle, işimizle, duruşumuzla göstermeye çalışıyoruz zaten" dedi.

Doğulu açıklamasında şunları söyledi:
“Bunlar çok değerli konular. Konu değil bu. Bu bir maneviyat. Biz de çok değerli bir söz var. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Bize bu makam hediye edildi. Biz de yaşantımızda elimizden geldiğince evimizle, işimizle, duruşumuzla göstermeye çalışıyoruz zaten. Benim komşum bilir akrabalarım bilir. Bu havası atılacak bir şey değil. Bu bir makam."

Doğulu, daha fazla bilgi almak isteyen gazetecileri evine çağırarak, "Gelin haneme. Hanemin kapısı yok eşiği var. Herkese kapımız açık" dedi.

kadir doğulu neslihan atagül tarikat oyuncu dizi