Kadıköy İmam Hatip Lisesi yöneticileri Kadıköy Belediyesi'nin ücretsiz çorba hizmetini böyle engelledi

TAKİP ET

İmam hatip lisesi yönetimi, öğrencilere ücretsiz çorba dağıtan Kadıköy Belediyesi çalışanlarına böyle saldırdı.

Beslenme ve barınma eğitim öğretim döneminde öğrencilerin karşılarına çıkan 2 büyük sorun olmaya devam ediyor.

Saat uygulamalarında yaşanan sorunlardan dolayı, daha güneş bile doğmadan okullarında olmak zorunda olan öğrenciler, beslenme konusunda okul kantinlerine, cafeteryalara mahkum ediliyor.

Bu durum ekonomik olarak hem öğrencileri, hem de öğrenci velilerini oldukça zor durumlara sokabiliyor.

KADIKÖY BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK HİZMET

Kadıköy Belediyesi tüm yurtta örnek teşkil edecek bir uygulamayı hayata geçirerek öğrencilere ücretsiz çorba dağıtmaya başladı.

ÜCRETSİZ ÇORBA HİZMETİNİ SAĞLAYAN ÇALIŞANLARINA SALDIRDILAR

Bu örnek uygulama kapsamında henüz güneş bile doğmadan Kadıköy İmam Hatip Lisesi'nin önüne araçlarıyla beraber gelip çorba dağıtmaya başlayan Kadıköy Belediyesi çalışanları, İmam Hatip yönetiminin saldırısıyla engellendi.

ÖĞRENCİLER MAĞDUR

Kadıköy Belediyesi'nin yayınladığı görüntülerde Kadıköy İmam Hatip Lisesi yöneticilerinin, amaçları öğrencilere ücretsiz çorba dağıtmak olan Kadıköy Belediyesi çalışanlarına saldırdığı anlar gözler önüne serildi.

İÇERDE KANTİN VAR GEREKÇESİ

Öğrencilerin okul içindeki kantinden ücreti karşılığı yüyecek alması gerektiğini belirten okul yöneticileri, Kadıköy Belediyesi'nin örnek uygulamasını engelledi. Videoda bazı öğrencilerin yöneticilerin engellemesi ile ücretsiz çorba hizmetinden faydalanamadığı görüldü.

İŞTE O ANLAR

 

kadıköy belediyesi ücretsiz çorba kadıköy imam hatip lisesi