Kadıköy'de olayların büyümesini kaleci Berke Özer engellemiş

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin Olympiakos'a Kadıköy'de 3-0 yenildiği maçta tribündeki taraftarların tepkisi damga vurdu. Oyundan çıkan Gustavo ve Mert Hakan'ı ıslıklayan taraftar, teknik direktör Vitor Pereira'ya ise su bardakları fırlattı. Olayların büyümesini engelleyen isim ise genç file bekçisi Berke Özer oldu. Kaleci Berke, tribünlere dönerek "Atmayın, ne yapıyorsunuz?" diye tepki gösterdi. Taraftarların takıma tepki göstermesinin ardından sosyal medyadaki taraftarlar tribünlerin tavrını eleştirdi.

Fenerbahçe'nin Olympiakos'a Kadıköy'de 3-0 yenildiği maçta taraftarlar Vitor Pereira'ya tepki gösterdi. Maç esnasında oyundan çıkan Gustavo ve Mert Hakan'ı ıslıklamaları nedeniyle tepki çeken taraftarlar, maçın son anlarında ise Vitor Pereira'nın olduğu yere su bardakları fırlattı. Genç file bekçisi Berke Özer ise tribünlere dönerek ‘Atmayın, ne yapıyorsunuz?' diyerek tepki gösterdi.

İKİ ORTA SAHA YUHALANDI
Sabah'ın haberine göre, öte yandan Luiz Gustavo ve Mert Hakan Yandaş da oyundan alınırken taraftarlarca protesto edildi. Mert Hakan Yandaş yuhalamalara alkışla karşılık verdi. Taraftarın futbolculara gösterdiği bu tepki, sosyal medyadaki taraftarın tepkisine neden oldu. Maç sonunda ise taraftar tüm takımı tribüne çağırarak alkışladı.

 


 

kadıköy taraftar fenerbahçe vitor pereira berke özer gustavo