Kaan Sekban, SMA hastası Asya bebek için 14 saat kesintisiz yayın yaptı, 1.5 milyon TL topladı

TAKİP ET

Komedyen Kaan Sekban, SMA tip 1 hastası Asya bebek için 14 saat kesintisiz canlı yayın yaptı. Sekban, 14 saatlik yayında 1.5 milyon TL topladı.

SMA tip 1 ile mücadele eden Asya bebek için Kaan Sekban tarafından düzenlenen yayında 1 milyon 500 bin lirayı aşkın bağış toplandı. Pek çok ünlü ismin yer aldığı yayın kesintisiz olarak 14 saat sürdü. 

Antalyalı Asya bebeğin ölümcül kas hastalığına (SMA TİP1) verdiği mücadeleye destek olmak için canlı yayında bağış toplandı. İyileşebilmesi için 2.5milyon dolarlık aşıya ihtiyacı olan Asya bebek, ilacı alamadığı her gün solunum sıkıntısı yaşamaya devam ediyor. 

Valilik izninin alınmasının ardından çok sayıda yardım kampanyası ile destek verenlerin sayısı giderek artıyor. Baba Bayram Demir’in sosyal medyada sesini duyurmaya çabasına farkındalık konusunda danışmanlık hizmeti veren Kaan Sekban’dan destek geldi. 

“ELLERİMİ HİÇ BIRAKMAYIN.”
Kaan Sekban, yayın sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "14 saat, 1.520.000 beyan edilen bağış. Bambaşka duygularla akıp giden bu maratonda akşam 9’dan, sabah 11’e bana yarenlik ederek Asya’mın yanında olan dostlarıma ve dünyanın en çılgın kuzenlerine bin minnet. Esas rakam Pazartesi akşam belli olacak, çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Sekban'ın paylaşımı şu şekilde:

kaan sekban sma asya bebek yayın yardım