Jorge Jesus, "Ronaldo, Fenerbahçe'ye gelecek mi" sorusuna yanıt verdi

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan teknik direktör Jorge Jesus, Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelebileceğine dair haberler hakkındaki bir soruya yanıt verdi. Jesus, "Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini kesinlikle söyleyebilirim." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cristiano Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelebileceğine yönelik haberlerin çıktığının kendisine söylenmesi üzerine kahkaha atan Jorge Jesus şu ifadeleri kullandı:

"Evet Ronaldo ile arkadaşız. Onun farklı fikirleri var. O kendisini 5 büyük ligin dışında bir ligde oynamayacaktır. Nereye gidecek bilmiyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyleyebilirim. Bu benim istemediğim için değil, kendisi istememesinden dolayı."

"KADROMDA 4-5 SANTROFOR İSTERİM"

Jesus, santrfor transferi konusundaki son durumla ilgili olarak ise "Valencia ve King, maç maç üzerine koyarak devam ediyor. Fiziksel ve taktiksel anlamda daha iyi duruma geliyorlar. İkisi de hızlı oyuncu. Taraftarlar bazen gelişmelerin hızlı olmasını ister ama bu futbolda kolay değil. King aramıza geç katıldı. Bu takım sadece 2 aydır birlikte çalışıyor. Maç oynayınca oyuncular birbirini daha iyi tanıyor. Çift forvet sistemiyle oynuyoruz. Bu sistemde kadromda 4-5 tane santrfor olmasını isterim" ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER SÖZLERİ

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'e de değinen Jorge Jesus, "Arda genç bir oyuncu henüz 17 yaşında. Daha öğreneceği çok fazla şey var, çok gelişecek. Önü çok açık, gerçekten çok üst seviyelere gelebilecek bir yeteneği var. Kendini gösterme baskısı altında bazen daha fazla top kullanabiliyor. Ben de ona kendi futbolunu oyna dedim. Arda'nın geleceği çok parlak, sadece Fenerbahçe'de değil, Türk Milli Takımı'nda da." sözlerini dile getirdi.

Jorge Jesus Fenerbahçe Ronaldo