Jorge Jesus, maç bitimi sonrası Dinamo Kiev kalecisine 'Yere yat' diye bağırdı

TAKİP ET

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında bugün Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip yeni golcüsü Batshuayi'nin uzatmalarda attığı golüyle 2-1 yendi. Maç bitimi sonrası Jorge Jesus, Dinamo Kiev kalecisine 'Yere yat' diye bağırdı. O anlar böyle görüntülendi.

UEFA Avrupa Ligi heyecanında temsilcimiz Fenerbahçe, B Grubu'nda ilk maçında Fenerbahçe sahasında Dinamo Kiev'i konuk etti. Kadıköy'ü tıklım tıklım dolduran taraftarlarının da desteği ile bu sefer rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Kadıköy'de dolu tribünler önünde oynanan mücadelenin ilk bölümünde Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dinamo Kiev sert fauller ile Fenerbahçe'yi durdurmaya çalıştı. Taraftarlarının desteğini arkasına alan Sarı-Lacivertli ekip 35. dakikada Gustavo Henrique ile 1-0 öne geçti ve devreye önde girdi.

İkinci yarının 64. dakikasında ise Dinamo Kiev, Tsygankov'un golüyle eşitliği sağladı. Maçın uzatma bölümünde ise sahneye yeni transfer Batshuayi çıktı. Belçikalı futbolcu 90+3. dakikadaki golüyle Fenerbahçe'ye 3 puanı getirdi.

"1 SAAT YERDE YATABİLİRSİN"

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jesus, Kiev kalecisinin oyunu soğutmaya yönelik hareketlerine dair açıklama yaptı. Jesus, "Dinamo Kiev kalecisi Buschan'a maçtan sonra 'artık istersen 1 saat yerde yatabilirsin, hiçbir önemi yok' demek istedim" ifadelerini kullandı.

JESUS'TAN KİEV'İN KALECİSİNE YERE YATABİLİRSİN SÖZLERİ

Fenerbahçe ve Dinamo Kiev'in 1-1'lik skoru devam ederken Kiev kalecisinin maçta ağır ağır hareketler ederek sürenin bitimine oynaması Fenerbahçe taraftarlarını çileden çıkardı.

NE OLMUŞTU?

Skordaki eşitliğin bozulmasından sonra 2-1'lik galibiyeti elde etmesinin ardından kalecinin oyunu hızlandırması da dikkatleri çekmişti. Yaşanan bu gelişmelerden sonra maç bitimi sonrası Jorge Jesus, Dinamo Kiev kalecisine 'yere yat' diye bağırdı. O anlar böyle görüntülendi.

 

 

dinamo kiev fenerbahçe gündem spor jorge jesus