Johnny Depp ile boşanan Amber Heard Hollywood'u terk etti

TAKİP ET

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kalan ancak boşanmaları, iftira davaları nedeniyle yıllarca süren Amber Heard ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Heard, Amerika'dan taşındı.

Amber Heard, ünlü aktör Johnny Depp ile olan skandal boşanması sonrasında Hollywood'u terk ederek İspanya'nın başkenti Madrid'e taşındı.

Daily Mail yazarı Alison Boshoff, Heard'ün küçük kızı Oonagh ile birlikte mutlu olduğunu ve İspanyolca da konuşabildiğini belirtti.

Boshoff'a göre, Heard işe veya Hollywood'a geri dönmek için acele etmiyor, ancak doğru zaman ve proje geldiğinde geri dönecek.

eard, Temmuz 2022'de Kaliforniya'daki evini satıp İspanya'da daha fazla zaman geçirdi. Birkaç gün önce, İspanya'da bir çocuk parkında kızı Oonagh ile birlikte oynarken görüldü. Heard, Temmuz 2021'de taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya gelen çocuğunu halktan uzak tutuyor.

İKİSİ DE PROJELERİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Heard’ün İspanya’ya taşındığı iddiası, eski kocası Johnny Depp’e kaybettiği iftira davasından yaklaşık bir yıl sonra geliyor.

59 yaşındaki Depp, 2019’da Heard’a sadece boşanma anlaşmalarında daha fazla para elde etmek için “onu taciz ettiği konusunda yalan söylediğini” iddia ederek 50 milyon dolarlık dava açtı. Bir yıl sonra ise, Heard ona 100 milyon dolar karşılığında dava açtı.

Duruşma Haziran 2022’de mahkemenin, Heard’ün The Washington Post için yazdığı 2018 tarihli bir köşe yazısında Depp’e iftira attığı için, eski eşine 10 milyon dolar telafi edici tazminat artı 350.000 dolar cezai tazminat ödemesine karar vermesiyle sona erdi.

Heard daha sonra yargıçtan jürinin kararını bozmasını istedi ve kararın kanıtlarla desteklenmediğini iddia ederek yeniden yargılama talebinde bulundu.

Amber Heard johnny depp