John Benjamin Toshack'tan kötü haber: Sağlık durumu kritik!

TAKİP ET

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ı da bir dönem çalıştıran teknik direktör John Benjamin Toshack'tan kötü haber geldi. Toshack'ın koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alındığı ve durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Kariyerinde Real Madrid, Beşiktaş, Real Sociedad ve Galler Milli Takımı gibi ekiplerde görev yapan 72 yaşındaki John Benjamin Toshack'tan kötü haber.

Koronavirüse yakalanan Toshack'ın İspanya’nın Barcelona kentinde yoğun bakıma alındığı belirtildi. Toshack’ın solunum cihazına bağlanırken hayati tehlikesi devam ettiği belirtildi.

2018 yılında teknik direktörlüğü bırakarak emekli olan John Benjamin Toshack; teknik direktörlük kariyerine Swansea’de başlayıp sonrasında sırasıyla Sporting, Real Madrid, Galler Milli Takımı, Deportivo, Real Madrid (yeniden), Saint Etienne, Real Sociedad, Catania, Real Murcia, Galler Milli Takımı (yeniden), Makedonya Milli Takımı, Hazar Lenkeran, Wydad ve son olarak Tractor Sazi’yi çalıştırdı.

Beşiktaş'la Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazanan tecrübeli teknik adam Real Madrid ile bir İspanya Lig şampiyonluğu kazandı. Real Sociedad ile İspanya Kupası'nı kazanan Toshack, Deportivo ile de İspanya Süper Kupası'nı elde etti. 

toshack beşiktaş futbol süper lig spor teknik direktör