Joao de Deus, Okan Buruk'un sözlerine yanıt verdi: Hakkımızda çok fazla konuşabilir...

TAKİP ET

Fenerbahçe yardımcı antrenörü Joao de Deus, Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un sözlerine yanıt verdi.

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş, 20.30'da Şükrü Saraçoğlu Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen teknik direktör Jorge Jesus yerine maç öncesinde yardımcı antrenör Joao de Deus yayıncı kanala konuştu.

Joao De Deus, maç öncesi yaptığı açıklamada, "Kazanmayı bekliyoruz. Çok zor bir maç olacak. Bu maçın seviyesine iyi bir karşılık vermeyi bekliyoruz. Daha az hata yapan kazanacak. Umarım bu taraf biz oluruz. Galatasaray teknik direktörü bizim hakkımızda çok fazla konuşabilir ama biz kendi işimize bakıyoruz." diye konuştu.

OKAN BURUK NE DEMİŞTİ?

 

Galatasaray, 27. haftada sahasında Adana Demirspor'u konuk etti ve mücadeleden 2-0 üstün ayrıldı. Maç sonu teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklediklerini söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Kendi maçlarımıza odaklanıyoruz. Biz kazandıktan sonra rakiplerimiz çok ne yaptığını önemsemiyoruz ama önemli bir karşılaşma. Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile oynuyor. İnşallah güzel bir karşılaşma olur. Bizim en yakın rakibimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz, isteyeceğiz" dedi.

Okan Buruk Fenerbahçe Galatasaray Joao de Deus