Jim Carrey'den Will Smith tepkisi: Hollywood dediğiniz omurgasız bir grup insan

TAKİP ET

Jim Carrey, Oscar Ödülleri'ne Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat hakkında konuştu. Carrey, Smith'in, seyirciler tarafından ayakta alkışlanmasına tepki gösterdi.

Oscar Ödülleri töreninde aktör Will Smith ve programın sunucusu komedyen Chirs Rock arasında geçen kavga olay olmuştu. Will Smith, Rock'ın eşinin hastalığı hakkındaki şakalar nedeniyle sahneye çıkıp, tokat atmıştı.

Oyuncu ve komedyen Jim Carrey de verdiği bir röportajda Oscar töreninde yaşanan bu olayla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Ünlü oyuncu, Will Smith'in ödül almak için sahneye çıktığı esnada herkesin ayağa kalkıp alkışlamasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

"OMURGASIZ BİR GRUP İNSAN"
Seyirciler için "Hollywood' dediğiniz  omurgasız bir grup insan." ifadelerini kullanan 60 yaşındaki komedyen, "Smith'in hareketi bana yapılsaydı sabah kalktığım gibi 200 milyon dolarlık bir dava açardım çünkü o video sonsuza dek orada kalacak." dedi.

Carrey, daha sonra konuyla ilgili "Eğer oturduğunuz yerden bağırmak, bir şeyi onaylamadığınızı göstermek veya Twitter'dan bir şey demek istiyorsanız, sırf birileri bir şey dedi diye sahneye çıkıp birinin yüzünü tokatlamaya hakkınız yok." ifadelerini kullandı.

jim carrey hollywood will smith tokat chris rock