İzmir'de serbest, Ankara'da yasak!

TAKİP ET

Koronavirüs salgınından dolayı farklı bir 23 Nisan geçirmeye hazırlanan Türkiye'de, Ankara ve İzmir Valiliklerinin almış oldukları çelişkili kararlar tartışma yarattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın gündeme getirdiği çelenk konusunda, İzmir ve Ankara Valiliklerinin almış oldukları iki farklı karar tartışmaya yol açtı.

İZMİR'E SERBEST ANKARA'YA YASAK
Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bazı kısıtlamalara gidileceği daha önce belirtilmişti. CHP'nin Atatürk anıtına çelenk koymak istemesinin ardından İzmir Valiliği bu duruma onay verdi ancak Ankara Valiliğinden çelenk izni çıkmadı.


CHP'Lİ SALICI'DAN TEPKİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı sosyal medya hesabından her iki valiliğin yanıtını da paylaşarak duruma tepki gösterdi.

Salıcı, "23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olması sebebiyle, Atatürk anıtlarına sosyal mesafeyi koruyarak çelenk koymak için bugün başvuruda bulunduk. Başvuru İzmir Valiliği tarafından kabul edilirken, Ankara tarafından reddedildi. İzmir'de izin verilirken Ankara'da neden izin verilmiyor?" diye sordu.

23 nisan şiirleri kısa 23 nisan 23 nisan şiiri 23 nisan resımlerı 23 nisan şarkısı izmir valiliği ankara valiliği atatürk çelenk çelenk yasağı