İzmir'de şaşkınlık yaratan görüntü: Kaza yapan kamyondan Afgan ve Pakistanlı kaçaklar çıktı!

TAKİP ET

İzmir'de bir evin duvarına çarpan kamyondan 80'e yakın Afgan ve Pakistanlı kaçak çıktı. Kaçakların brandayı yırtarak kamyon kasasından çıktığı ve mahalleye dağıldığı görüldü. Polis ekiplerinin 50 kaçağı yakaladığı öğrenildi.

İnfial yaratan kaçak giriş görüntülerinin ardından şehir merkezlerinden şaşkına çeviren görüntüler gelmeye başladı. İzmir'in Karaburun ilçesinde bir evin duvarına çarpan kamyonun kasasından 80'e yakın kaçak çıktı. Görüntüler şaşkınlık yarattı.

SonKaleİzmir'in aktardığına göre olay, 19 Aralık Pazar günü saat 16.00 sıralarında, İzmir'in Karaburun'un ilçesinde İskele Mahallesi, Turgutreis Sokak'ta meydana geldi. Rampaya çıkmaya çalışırken kontrolden çıkan bir kamyon, rampanın başındaki evin bahçe duvarına çarptı.

Bahçe duvarını yıkan kamyon şoförünün mahalle sakinlerini "Polis çağırmamaları" konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi. O sıra ortaya şoke eden görüntüler çıktı.

Kamyonun brandasını yırtan 80'e yakın Afgan ve Pakistanlı kaçak bir anda mahalleye dağıldı.

POLİSE BIÇAK ÇEKTİ!
Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri kamyon sürücüsünü gözaltına alırken, etrafa dağılan 50 yakın kaçak sığınmacıyı da yakaladı.

Polise bıçak çeken 1 sığınmacı da etkisiz hale getirildi.
 

izmir afgan pakistan kaçak polis karaburun kaçak giriş sığınmacı mülteci göçmen göç