İzmir'de oltayla yakalanan dev balık dikkat çekti: "Vatandaşlar balıkla boyutlarını karşılaştırdılar."
İzmir'de oltayla yakalanan dev balık.
İzmir'in Bayraklı ilçesinde amatör bir balıkçı, 1 metre boyunu aşan kaya levreğini yakaladı. Balığın büyüklüğünü görenler şaşkınlığını gizleyemedi.
Sahil kenarında balık tutan bir vatandaşın oltasına dev bir balık takıldı. Yarım saat boyunca sudan çıkartılmaya çalışılan balık, oltadan kaçmak için verilen mücadele sonucu "Çatlama" adı verilen ölüm nedeniyle sudan cansız bir şekilde karaya çıkartıldı.
Vatandaşların hem sevinç hem de şaşkınlık yaşadığı anlar kameralara yansırken, çevredekiler balığın büyüklüğüne kayıtsız kalamadı.
Karaya çıkartılan balığın yere konulmasıyla birlikte, vatandaşlar balık ile yan yana durarak boyutunu ölçtü. Kimi vatandaşlar da balığın olta ile tutulduğuna inanmakta zorluk çekti.
İşte o görüntüler: