İzmir'de magandaların balkondaki çocuklara rağmen havaya ateş açtığı görüntüler şok etti

TAKİP ET

İzmir'in Menemen ilçesinde şoke eden görüntüler ortaya çıktı. Bir grup maganda, düğün konvoyu sırasında uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtı. Magandaların ateş ettiği sırada balkonda küçük çocukların olduğu görüldü.

İzmir'in Menemen ilçesinde 27 Mart Pazar günü çekilen görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi.

Yahşelli Mahallesi'nde duran düğün konvoyundaki bir grup maganda, uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtı. 

Magandaların skandal hareketi sırasında balkonda küçük çocukların olduğu görüldü. Magandaların rastgele ateş açtığı sırada silahın tutukluluk yaptığı görüldü.

O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, jandarma ekiplerinin kimlikleri belirlenen magandaları yakalamak için çalışma başlatığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN GÖRÜNTÜLERDEN SONRA JANDARMADAN AÇIKLAMA
Jandarma ekipleri kimlikleri belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Başlatılan çalışmalar sonucunda, görüntülerden kimlikleri belirlenen Y.T., M.Y. ve M.Ö. olayda kullandıkları silahlarla birlikte gözaltına alındı.
 
"Ruhsatsız tüfek bulundurmak ve taşımak" suçlarından toplam 2570 TL idari para cezası uygulanan şüpheliler hakkında "genel güvenliği tehlikeye sokmak" suçlamasıyla adli işlem başlatıldığı bildirildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürdüğü öğrenildi.

izmir maganda çocuk silah balkon düğün konvoyu