İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'den hakkındaki eleştirilere yanıt

TAKİP ET

Dün akşam gerçekleştirilen organizasyonda yaptığı konuşmaların ardından Ak Partili çevrelerce eleştirilen Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirilere cevap verdi. Soyer paylaşımında "Hepimizin tek yürek olduğu bu muhteşem buluşmaya hiç kimse gölge düşüremez" dedi.

Dün akşam İzmir'in kurtuluş günü kutlamalarında yaşanılanların yankıları devam ediyor.

Organizasyonda konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in açıklamaları bazı Ak Partililer ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından eleştirilmişti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün 9 Eylül İzmir'in kurtuluşunun 100. yıldönümü nedeniyle kentte tüm gün süren ve akşamında Tarkan konseriyle son bulan coşkulu kutlamaların ardından bugün kendisini hedef alanlara yanıt verdi. Soyer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili İzmir. Dün akşam çok güzeldin!" dedi ve ardından "Hepimizin tek yürek olduğu bu muhteşem buluşmaya hiç kimse gölge düşüremez" mesajı verdi.

"KİMSE GÖLGE DÜŞÜREMEZ"

Soyer'in Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle:

"Sevgili İzmir. Dün akşam çok güzeldin! Hepimizin tek yürek olduğu bu muhteşem buluşmaya hiç kimse gölge düşüremez. Biz işgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkanının değil, bağımsızlığımız için göğsünü siper eden Mustafa Kemal Atatürk'ün ve bu uğurda canını feda eden atalarımızın izinden yürümeye devam edeceğiz. "

 

tunç soyer açıklama izmir