İzmir Alsancak'ta yolda yürüyen genç kadın Suriyelinin saldırısı sonrası bayıldı

TAKİP ET

Suriyeli sığınmacı ve Afgan kaçakların karıştıkları asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi. İzmir'in en merkezi yerinde yolda yürüyen genç kadın, hiç tanımadığı Suriyeli bir sığınmacının yumruklu saldırısı sonucu bayıldı. Olay dehşet anı kameralara saniye saniye böyle yansıdı.

İzmir'in en merkezi ve sembol semtlerinden biri olan Alsancak'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Türkiye'de sığınmacı olarak yaşan İbrahim Talep isimli şahıs, Alsancak Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı'nda yürümekte olan Tuğba S. isimli genç kadına aniden saldırdı.

Yüzüne doğru yumruk darbesi alan Tuğba S. yere düşerek baygınlık geçirdi. 

Kadını yumruklayarak darp eden İbrahim Talep ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

VATANDAŞ SAYESİNDE YAKALANDI!
Suriye'deki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığındığı ortaya çıkan İbrahi Talep isimli saldırgan bir vatandaşın ısrarlı takibi sonrasında yakalandı. 

Olaya şahit olan vatandaş, saldırganı adıp adıp takip edip yerini polislere bildirdi.

Polis ekipleri şahsı kıskıvrak yakalarak emniyete götürdü. 

TUTUKLANDI
Tedavisinin ardından taburcu olan Tuğba S., şüpheli İbrahim Talep'ten şikayetçi oldu. Talep, polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

DEHŞET ANLARI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI
Tuğba S.'nin uğradığı saldırı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; Suriyeli saldırgan İbrahim Talep'in, kolları açık bir şekilde yürüdüğü sırada, yanından geçen Tuğba S.'ye bir anda yumruk attığı, kadının aldığı darbe sonucu savrularak düştüğü ve saldırganın hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği anlar yer aldı.

ibrahim talep izmir saldırgan izmir suriyeli saldırı izmir suriyeli yumruklu saldırı