İYİ Partili vekilden Gülşen'e sert sözler!

TAKİP ET

Şarkıcı Gülşen'in konserinde İmam Hatiplerle ilgili sarf ettiği sözlere bir tepki de İYİ Parti'den geldi. İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, "Gülşen'in sözlerini çirkin buluyor ve kınıyorum" dedi.

Şarkıcı Gülşen, Nisan ayında verdiği bir konser sırasında kullandığı "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadeleri nedeniyle büyük tepki çekti.

Soruşturma başlatılan ve gözaltına alınan Gülşen'e bir tepki de İYİ Parti'den geldi. İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, "Gülşen hanımın sözlerini çirkin buluyor ve kınıyorum. Kendisi İmam Hatip camiasından özür dilemelidir" dedi.

İbrahim Halil Oral, şu ifadeleri kullandı:

"Uzun yıllar Ankara'nın en köklü imam hatip okulunun müdürlüğünü yapmış bir milletvekili olarak Gülşen hanımın bir kaç ay önce söylediği ve bugün gündeme gelen sözlerini çirkin buluyor ve kınıyorum. Kendisi İmam Hatip camiasından özür dilemelidir. Ancak olayın bir yüzü daha vardır.

İmam hatiplilere çirkin sözler söylemekten daha ağır olan kul hakkı yemektir. Türkiye'de buna dair pek çok iddia havalarda uçuşmaktadır. Siyasiler, sanatçılar saldırılara uğramaktadır. Bunlara karşı adalet sistemimizin kayıtsızlığı ya da yavaşlığı ise vicdanları yaralamaktadır.

AK Parti'nin adalet duygusu sadece parti kısaltmalarındaki "Adalet ve Kalkınma" açılımında kalmıştır. Adalet toplumun her kesimine eşit uygulandığında değer kazanır. Yoksa verilen kararlar zulüm olmaktan öteye geçmez. Gülşen hanıma verilen gözaltı kararını böyle yorumluyorum."

İYİ Parti Gülşen