İYİ Partili Uğur Poyraz: "Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener"

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, partisinin Cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olduğunu açıkladı. Poyraz, "Bizim adayımız Akşener. Her İYİ Partili er ya da geç Akşener'i Cumhurbaşkanı görmek ister" dedi.

CHP'deki Cumhurbaşkanı adaylığı açıklamalarının ardından İYİ Parti cephesinden de adaylık açıklaması geldi. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, partisinin Cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olduğunu söyledi.

Fox Tv'de İlker Karagöz'ün sorularını yanıtlayan İYİ Partili Uğur Poyraz, Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında konuştu.

Poyraz, "Bizim adayımız Akşener. Her İYİ Partili er ya da geç Akşener'i Cumhurbaşkanı görmek ister" ifadelerini kullandı.

CHP'DE KILIÇDAROĞLU SESLERİ!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, yaptığı bir konuşma sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dan "Cumhurbaşkanı adayımız" diye bahsetmişti. Partisinin Ankara Çankaya ilçe binasının açılışında konuşan CHP'li Bülent Kuşoğlu, “Sayın genel başkanımız, adayımız, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sevgi ve sagılarını iletiyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İşte Cumhurbaşkanımız diyen vatandaşa cevap

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise, Mersin ziyareti sırasında “İşte Cumhurbaşkanımız” diyen bir vatandaşa teşekkür ederek, “Hele bir dur bakalım” demişti.
 

iyi parti uğur poyraz meral akşener cumhurbaşkanı adayı aday seçim