İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan dikkat çeken mesajlar

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Habertürk canlı yayınında gündeme dair yaptığı açıklamaların ardından, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkkan paylaşımında; "Bu seçimlerde hiçkimsenin hata yapma lüksü yoktur..." dedi.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın konuğu olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener siyasi gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığından HDP ile yaşanan gerilime kadar birçok konuya değinen Akşener'in açıklamalarına paralel olarak, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da

sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

"HATA YAPMA LÜKSÜ YOKTUR..."

Türkkan açıklamasında; "Bu seçimlerde hiçkimsenin hata yapma lüksü yoktur. Parti içi hesaplara, kişisel taleplere kapalı, Türkiye’nin geleceğini düşünerek karar vermek zorundayız." dedi.

Bu kısa ve çarpıcı açıklamanın ardından bir paylaşım daha yapan Türkkan; "Biz yeni kurulmuş, kuruluşu ile birlikte Türkiye’ye umut olmuş bir partiyiz. Kaybetmek bizim şiarımızda yok. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız." diyerek mesajını tamamladı.

İŞTE TÜRKKAN'IN PAYLAŞIMI

 

 

lütfü türkkan