İYİ Partili İbrahim Özkan'dan Tevfik Göksu'ya: Bari bu mübarek günde yalan söyleme

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye kurban bağışı için izin vermemesi üzerine, Ekrem İmamoğlu tepki gösterdi ve Bakanlık geri adım atmıştı. Ancak AKP'li Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu'nu 'yalan' söylemekle  itham etti. İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ise Göksu'ya cevap vererek, "Bari bu mübarek günde yalan söyleme Tevfik Göksu" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye bağlı İstanbul Vakfı'nın kurban bağışı için yaptığı başvuruyu reddetmesi ve Ekrem İmamoğlu'nun tepkisi sonrasında izin vermesi üzerine tartışmalar devam ediyor.

İmamoğlu'nun tepkisi sonrasında Soylu'dan geri adım: İBB Kurban bağışı toplayabilecek

İstanbul'un AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB'nin kurban bağışı kampanyasının engellenmediğini iddia ederek, Ekrem İmamoğlu'nu 'yalan' söylemekle suçladı. Göksu'ya cevap, İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan geldi. Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada "Bari bu mübarek günde yalan söyleme Tevfik Göksu" ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu duyurdu: İBB'nin kurban bağışı talebini İçişleri Bakanlığı reddetti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Vakfı'nın Kurban Bayramı’ndaki yardım kampanyasına önce izin çıkmadı, Ekrem İmamoğlu'nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili açıklamasının ardından bugün izin verildi.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AKP Grup Başkanvekili  Mehmet Tevfik Göksu, Twitter’da izin belgesini paylaşarak "CHP’li İBB Başkanı her zamanki gibi… Yine yalan, yine algı ve yine manipülasyon peşinde" ifadelerini kullandı.

Göksu'ya yanıt İBB İyi Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan'dan geldi.

Özkan başvurunun reddedildiğine dair belgeyi paylaşarak "Bari bu mübarek günde Yalan konuşma Tevfik Göksu" dedi.

ibb iyi parti tevfik göksu ibrahim özkan imamoğlu