İYİ Partili İbrahim Alagöz: Sığınmacıları göndereceğiz dedik diye, kimse bize ırkçı diyemez

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Bursa Milletvekili adayı İbrahim Alagöz, "Sığınmacıları göndereceğiz dedik diye, kimse bize ırkçı diyemez" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Bursa Milletvekili adayı İbrahim Alagöz, sosyal medya hesabından sığınmacı politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alagöz, "Ülkemizdeki sığınmacıları göndereceğiz dedik diye, kimse bize ırkçı diyemez. Önümüzdeki seçimlerde belki de birçoğu oy atıp, Türkiye’nin kaderini değiştirecek! İYİ Parti iktidarında inşallah sığınmacı kardeşlerimizi kalplerini incitmeden göndereceğiz" dedi.

İbrahim Alagöz'ün açıklamaları şöyle:

"Ülkemizdeki sığınmacıları göndereceğiz dedik diye, kimse bize ırkçı diyemez. Planlı programlı şekilde göç alındı da biz mi itiraz ettik? Bursa'dan Erzurum’a, Samsun’dan Muş’a, her köşesi cennet vatanım, yol geçen hanı değildir. Açık kapı politikasıyla, ülkemizdeki sosyolojik yapının değişip değişmeyeceği, işsizliğin artıp artmayacağı hesaplanmadan ve yaşanabilecek konut krizini öngörmeden, göç almak hiçbir akla mantığa sığamaz. Türkiye’de milyonlarca, Bursa'da yüzbinlerce sığınmacı var. Kaçına vatandaşlık verildi büyük bir muamma. Önümüzdeki seçimlerde belki de birçoğu oy atıp, Türkiye’nin kaderini değiştirecek! İYİ Parti iktidarında inşallah sığınmacı kardeşlerimizi kalplerini incitmeden göndereceğiz."

İYİ Parti İbrahim Alagöz