İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu'dan, SİHA ve İHA projelerine ilişkin açıklama

TAKİP ET

İYİ Parti, Ali Babacan'ın "SİHA, İHA projeleri kutsal değil, dokunacağız tabi ki" sözlerine böyle göndermede bulundu: "Savunma sanayinde bugüne kadar atılmış adımları şeffaflık ve faydacılık esasına dayalı olarak daha ileriye götüreceğiz.'

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, bugün partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zorlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "SİHA, İHA projeleri kutsal değil, dokunacağız tabi ki" sözlerine göndermede bulundu.

Zorlu, şunları söyledi: "Biz İYİ Parti olarak, Savunma Sanayii'ndeki bugüne kadar yapılmış atılmış adımları şeffaflık ve faydacılık esasına dayalı olarak çok daha ileri noktalara götüreceğiz. Ve şundan kimsenin şüphesi olmasın; Şu ana kadar kazanılmış milletimizin çıkarına olan hiçbir yatırım, tesisleşmenin de ne karşısında olacağız ne de onlara bir halel gelecek. Onlara sahip çıkacağız ve en iyisini, daha iyisini İYİ Parti olarak biz gerçekleştireceğiz" dedi. 

iyi parti kürşad zorlu haber siyaset gündem iha siha ali babacan