İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem: "Nerede kalmıştık?"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem yaşanan son gelişmelerden sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı: "Nerede kalmıştık?"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na itiraz ederek aday olarak kendilerinin gösterilmesi gerektiğini savunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüştü.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'ın iki Cumhurbaşkanı Yardımcısı olma teklifini sunduğunu ve bunu da Kılıçdaroğlu'na söyleyeceğini aktardı.
Kulis bilgilerine göre Akşener'in Altılı Masa toplantısına katılması bekleniyor. Öte yandan Altılı Masa'nın internet sitesi Millet İttifakı olarak değiştirildi.
"NEREDE KALMIŞTIK"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem gelişmelerin ardından "Nerede kalmıştık?" diyerek tweet atarak masanın yeniden toplandığının müjdesini verdi.