İYİ Parti'den Ünal Çetin'in tutuklanmasına sert tepki: "Hiçbir somut delil yoktur"

TAKİP ET

İYİ Parti'den, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in tutuklanmasına sert tepki: "Soruşturma dosyasında hiçbir somut delil yoktur. Üstelik tutuklamayı gerektirecek şartlar da gerçekleşmemiştir. Başkanımızın yanındayız."

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, çeşitli iddialar nedeniyle yürütülen soruşturmanın ardından tutuklanan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in yanında olduklarını açıkladı.

Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, basın toplantısı yaparak, Çetin'in tutuklanma sürecini değerlendirdi. 

"ÜNAL ÇETİN'İN YANINDAYIZ, KENDİSİNİN MASUM OLDUĞUNDAN ŞÜPHEMİZ YOKTUR"

Ünal Çetin'in dedikoduya bağlı olarak tutuklandığını ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, "Soruşturma dosyasında hiçbir somut delil yoktur. Üstelik tutuklamayı gerektirecek şartlar da gerçekleşmemiştir. Sayın Başkanımızın kaçma şüphesi yoktur ve ortada bir delil olmadığından delilleri karartma ihtimali de yoktur. Biz İYİ Partililer olarak, tıpkı Gökçeadalılar ve bütün Çanakkaleliler gibi, seçilmiş Belediye Başkanımız Ünal Çetin'in yanındayız, kendisinin masum olduğundan şüphemiz yoktur. Bilinmelidir ki Gökçeadalıların siyasi iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

iyi parti ünal çetin haber gündem gökçeada medya metin ergun