İYİ Parti'den seçim çıkışı: "Seçimleri birinci parti olarak kazanacağız"

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, seçimlerle ilgili konuştu. Erdem, "Meral Akşener'in bize koyduğu hedef gibi, seçimleri birinci parti olarak kazanacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 1 yıl kalmasının ardından siyaset gündemi hareketlendi. Anketler ve açıklamalar gelmeye devam ederken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bahadır Erdem'den seçim çıkışı geldi.

Bir dizi ziyaret ve konferansa katılmak için Adana’ya gelen Bahadır Erdem, İl Başkanlığı ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Erdem, "Genel Başkanımız Meral Akşener’in bize koyduğu hedef gibi, seçimleri birinci parti olarak kazanacağız. Bunun altını çiziyorum" dedi.

Bahadır Erdem, şöyle devam etti:
"Verdiğimiz sözleri tutan, genel başkanımızın karakteriyle de bütün Türkiye’nin bildiği, ilkelerle hareket eden, sözünden dönmeyen, bugün böyle, yarın başka türlü konuşanlardan değiliz.

Verdiğimiz sözü sonuna kadar yerine getirerek Türkiye’yi yeniden hukukun tesis edildiği bir ülkeye, refahın eşit şekilde paylaşıldığı bir ülkeye, vatandaşın öncelikli olduğu bir ülkeye kavuşturacağız"

iyi parti seçim birinci parti bahadır erdem