İYİ Parti'den "HDP'den ihale alıyorlar" iddiasına tepki, CHP'ye mesaj

TAKİP ET

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'dan, gazeteci Barış Yarkadaş'ın bir programda yapmış olduğu 'HDP'den ihale alıyorlar' sözleriyle ilgili çok sert tepki geldi. Ergun iddiaları yalanlarken CHP'yi de açıklama yapmaya davet etti.

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, gazeteci Barış Yarkadaş'ın yapmış olduğu 'HDP'den ihale alıyorlar' sözlerine çok sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Gürsel Tekin'in yapmış olduğu 'HDP'ye bakanlık verilebilir' açıklaması bazı tartışmaları beraberinde getirmiş ve İYİ Partili isimlerden ciddi tepkiler gelmişti.

Tartışmalar gündemdeki yerini korurken gazeteci Barış Yarkadaş'ın bir televizyon programında yaptığı 'İYİ Partililer HDP'den ihale alıyorlar' şeklindeki sözleri tansiyonu iyice yükseltti.

Yarkadaş'ın açıklamalarına tepki İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun'dan geldi.

Ergun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; gerekli hukuki şartları taşıyan tüm tüzel ve özel kişilerin, bütün belediyelerimizin ihalelerine katılabileceğini belirtti.

CHP'Yİ AÇIKLAMA YAPMAYA DAVET ETTİ

İYİ Partili Ergun, Yarkadaş'ın iddialarını yalanlarken mevkidaşı Seyit Torun'u da konuyla ilgili açıklama yapmaya davet etti.

 

İŞTE ERGUN'UN PAYLAŞIMLARI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iyi parti barış yarkadaş hdp ihale