İYİ Parti'den çok konuşulacak bir video daha: Zampiyonlar Ligi

TAKİP ET

Dinozor videosuyla gündem olan İYİ Parti, çok konuşulacak yeni bir video paylaştı. "Zampiyonlar Ligi" başlıklı videoda zamlanan ürünlere yer verildi.

İYİ Parti'nin sosyal medya hesabı üzerinden “Zampiyonlar ligi” başlıklı bir video yayımlandı. Stadyum görseli kullanılırken Şampiyonlar Ligi müziği eşlinde hazırlanan videoda zamlanan ürünler yer aldı.

Videoda A grubunda sağlık alanında gelen zamlara yer verilerek “7 ay üst üste zampiyon olduk. Enflasyonun kralı olduk. İlaçları doktor yazar, reçetelerde cep yakar. Ne patates, ne domates ne de soğan, bu ay da sensin kahraman. Yaktın bizi, yıktın bizi, muhtaç ettin sen herkesi” ifadeleri kullanıldı.

B grubunda ise ulaşım zamlarına yer verildi ve “Demir yolu aşk yolu. Bu biletler ne oldu. Araban var derdin var, sigortası çok oldu. Güneşe çok az kaldı. Artık iyilerin zamanı" denildi.

“GÜNEŞE ÇOK AZ KALDI”

İYİ Parti’nin “#ZampiyonlarLigi’nde Temmuz ayı enflasyonu yine büyük manipülasyonlarla sahaya sürüldü. Ancak tribündeki milyonlar bu kötü gidişata seyirci kalmamaya kararlı. O zaman hep bir ağızdan, daha gür sesle; Güneşe çok az kaldı!” notuyla paylaştığı video, çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

 

İYİ Parti Zampiyonlar Ligi zam ekonomi