İstanbullular dikkat! Meteoroloji'den hava durumu açıklaması: İstanbul'a kar geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı geldi. Kar yağışı İstanbul'a yeniden geliyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Kar, İstanbul'da 24 saat kalacak" dedi.

İstanbul'a kar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre yarından itibaren havanın soğumasıyla birlikte İstanbul'da kar yeniden kendisini gösterecek. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen de İstanbul'da beklenen kar ile ilgili açıklama yaptı. 

İstanbul'da yarın karla karışık yağmur, çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor. Kentte kar yağışının iki gün ara vermesi sonrası cumartesi yeniden görüleceği tahmin ediliyor.

Meteorolojinin haftalık tahmin raporuna göre, yarın ülkenin büyük bölümünde yağışlı hava görülecek. Yağışların İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde kar, batı kesiminde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması öngörülüyor.

"24 SAAT KALACAK"
Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Yarın öğleden sonra sıcaklıklar kuzey bölgelerden başlayarak 6-7 derece düşecek. Ege ve Akdeniz kıyıları hariç karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış var. İstanbul dahil Marmara'nın doğusunda yarın öğleden sonra karla karışık yağmur, akşam kar olabilir. Kar, İstanbul'da 24 saat kalacak. Yoğun bir yağış olmayacak. Çarşamba akşamı kesilecek"

ibb istanbul kar kar yağışı meteoroloji yağış hava durumu