İstanbul Üsküdar'da deniz diye çöpe atlayan yabancı uyruklunun görüntüleri yeni bir tartışmayı başlattı

TAKİP ET

Uyuşturucu madde kullanımı özellikle yabancı uyruklular arasında çok yaygın. Uyuşturucu maddenin etkisi altındaki yabancı uyruklu bir şahıs İstanbul Üsküdar'da çöpü "Deniz" sanıp içine atladı.

Türkiye'nin dünyanın en büyük mülteci nüfusuna ev sahipliği yapan ülkelerden biri olmasıyla birlikte sokaklardan dikkat çeken görüntüler gelmeye devam ediyor.

Suriye iç savaşı başladığından beri, Türkiye'de resmi rakamlara göre yaklaşık 4 milyon Suriyeli mülteci bulunmakta. Bunun yanı sıra, Irak, Afganistan ve diğer ülkelerden gelen mülteciler de Türkiye'de yaşamaya devam ediyor.

Uyuşturucu madde kullanımının yaygın olduğu yabancı uyruklular arasında özellikle Afganistanlı ve Pakistanlı kaçakların uyuşturucu maddelere daha meyilli olduğu biliniyor. 

İstanbul Üsküdar'dan gelen görüntülerde uyuşturucu maddenin etkisi altındaki yabancı uyruklu bir şahıs İstanbul Üsküdar'da çöpü "Deniz" sanıp içine atladı.

O anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansırken ortaya çıkan ilginç görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İşte o görüntüler: