İstanbul Taksim'de barmen şov için ispirtoyu yaktı, 3 kişi yaralandı

TAKİP ET

İstanbul Taksim'de bir gece kulübünde barmen, şov için tezgaha döktüğü ispirtoyu ateşe verdi. Parlayan alevler eğlenen 2'si kadın 3 kişiye sıçradı. Alevler içinde kalan 3 kişinin o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un en işlek noktalarından biri olan Beyoğlu Taksim'de bulunan bir gece kulübünde, çalışanlar müşterilere şov yapmak için tehlikeli bir harekete kalkıştı. Bir çalışan, tezgaha döktüğü ispirtoyu ateşe verdi.

İlk denemede alevler kısa sürede söndü, ancak aynı yere tekrar ispirto döken çalışan, bu sefer yangının daha büyük bir şekilde alevlenmesine neden oldu. Patlayan alevler, içeride eğlenen insanların üzerine sıçradı.

Olayın anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Alevlerin saçlara ve başlara sıçraması sonucu içeride bulunan bazı kişiler alevler içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

3 KİŞİ YARALANDI

Saçları ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Gül E., Fatma O. ve Murat A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi Bölümü'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki yaralıların hayati tehlikeleri bulunmuyor.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, Mustafa Y., Nesip Ç. ve Atilla A. adlı çalışanları gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan 3 kişi, "taksirle yaralama" suçundan adli işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

gece kulübü ispirto ateş alev