İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi'ndeki iddialar ortalığı ayağa kaldırdı!

TAKİP ET

Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde 14 yaşındaki bir kız çocuğun bir şahıs tarafından taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Şahıs linç edilmek istendi. Polisler, şahsı zırhlı araçla bölgeden uzaklaştırdı.

İstanbul Küçükçekmece'de bir kız çocuğunun taciz edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. 14 yaşındaki bir kız çocuğunun bir şahıs tarafından taciz edildiği ve suçüstü yakalandığı iddia edildi.

Olay çok kısa bir zamanda çevredeki vatandaşlar tarafından duyulunca, ortalık bir anda karıştı. Şahsı linç etmek isteyen öfkeli kalabalığı polis sakinleştirmek istedi.

Vatandaşları sakinleştirmekte zorlanan polis ekipleri, tacizde bulunduğu iddia edilen şahsı bir mağazanın içine götürdü.

Buraya zırhılı polis aracının yanaşmasıyla zanlı araca bindirilerek alandan çıkarılmak istendi.

KALABALIK BİBER GAZIYLA DAĞITILDI
Öfkeli kalabalığın polisin ikazlarına rağmen dağılmaması üzerine biber gazı kullanıldı.

O sırada insanların zanlıyı taşıyan polis aracının çıkışını da engellemek istedikleri görüldü.

"KEŞKE ELBİSE GİYMESEYDİM"
Olaya şahitlik eden bir vatandaş, yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

"Küçükçekmece Cennet mah. Yaşanan bir taciz olayıyla karşı karşıya denk geldik. Yabancı uyruklu bir Şerefsiz 14 yaşındaki kıza taciz etti. Küçük kardeşimiz “keşke elbise giyinmeseydim” diye bir cümle kurdu.. Bu küçük kardeşimiz için kimse sessiz kalmasınnnn.

Küçük kardeşimiz istediği her an elbise giyeceği , istediği her an dışarda olabileceğini , istediği her an özgürce takılıp alışveriş yapacağı , istediği her an her saate özgürce dolaşacağı ve “keşke elbise giymeseydim” dediği bir ülke istiyoruzzZZ. YETERRrrr."

küçükçekmece cennet taciz afgan