İstanbul, kar hazırlıklarını yaptı

TAKİP ET

İstanbul, kar hazırlıklarını yaptı.

Soğuk ve yağışlı hava yeniden Türkiye'yi etkisi altına alıyor. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Yerlikaya başkanlığında “Olumsuz Hava Koşulları ve Karla Mücadele Tedbirleri Toplantısı” gerçekleştirildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Hasdal Yerleşkesi’ndeki toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, bölge ve il müdürleri ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Yerlikaya, kentte kar yağışı ve olumsuz hava koşulları başlamadan önce ulaşımın, iletişimin, enerjinin kesintiye uğramaması amacı ve İstanbulluların hayatını kolaylaştırıcı tedbirleri değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini belirtti.

"İMAMOĞLU: SÜRECİN ORTAK AKIL İLE YÜRÜTÜLMESİ SORUNLARI ÇÖZÜYOR"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da kışla mücadele sürecine dönük eş güdümlü gerçekleştirilen çalışmanın çok büyük önem taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

“Birlikte hareket ettiğimizde, sizlerin liderliğinde çalışma arkadaşlarımızla süreci bu şekilde yönettiğimiz takdirde inşallah hiçbir sorun yaşamayız. Sunum yapan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Sürecin ortak akıl ile yürütülmesi sorunları çözüyor. Uygulamalara vatandaş desteği ve toplumsal katılımı önemsiyoruz. İnşallah bereketli bir kış diliyoruz. Hepimize başarılar dilerim.”

istanbul kar soğuk hava gündem