İstanbul Kağıthane'de çekilen görüntüler tartışılıyor

TAKİP ET

İstanbul Kağıthane'de seyyar tezgahında zabıtalar ile meyve satan bir şahıs arasında yaşanan arbedenin görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Görüntüler tezgahına el konan şahıs, zabıtaya tekme atıyor. Hemen ardından zabıtalar arkasından kafasına vurarak şahsı yere düşürüp, tekmeliyor, tepki gösteren vatandaşlar da itekleniyor.

İstanbul Kağıthane'de skandal görüntüler.

Kağıthane Belediyesi zabıtalarının seyyar satıcılara müdahale ederken ortaya çıkan görüntüler tartışma yarattı. Meyve satan bir şahsın kasalarına el koyan zabıtalar, kasaları zabıta aracına yüklemeye başladı. Bu sırada zabıtaya tepki gösteren seyyar satıcı bir memura tekme attı.

YERDE DE VURDULAR
Kendisine vurulması üzerine koşarak seyyar satıcıya saldıran zabıtaya diğerleri de karışınca ortaya bu görüntüler çıktı:

Meyve kasasını taşıdığı sırada arkasından kafasına doğru saldıran zabıtalar, genç yere düşmesine rağmen darp etmeye devam ettiler.

VATANDAŞLARA İTİLDİ
Farklı açıdan çekilen görüntülerde, zabıtalara tepki gösteren vatandaşların da zabıtalar tarafından itildiği ve tehdit edildiği görülüyor.

​​​​BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, olay hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Öztekin, “Zabıta ekiplerimizin bir seyyar satıcı müdahalesi sırasında dün yaşanan talihsiz olay ile ilgili gerek adli makamlar gerekse Belediyemiz tarafından inceleme ve disiplin soruşturması için ilgili zabıta memurları açığa alınmıştır" dedi.

 

kağıthane kağıthane zabıta seyyar satıcı zabıta