İstanbul Galata'da kendini yakan gençten acı haber: Hayatını kaybetti

TAKİP ET

İstanbul'da Galata Kulesi yakınında kendisini yakan gençten acı haber geldi. 28 yaşındaki Abdullah Cihat Turan Pekpak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul Beyoğlu'nda Galata Kulesi Meydanı'nda üzerine tiner dökerek kendisini yakan 28 yaşındaki Abdullah Cihat Turan Pekpak'tan acı haber geldi.

Psikolojik sorunları olduğu ve olaydan önce ailesine "Kendimi yakacağım" dediği öğrenilen genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

NE OLMUŞTU?
Kıyafetine tiner döktükten sonra kendisini ateşe veren genç, çevredeki esnafın yangın söndürme tüpüyle müdahalesi sonucu söndürülmüştü. Ağır yaralanan genç bir anda yere yığılmıştı. 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan gencin vücudunda 2. ve 3. dereceden yanıkları olduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenilmişti.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, gencin cebinde Konya'dan geliş otobüs bileti olduğunu tespit etmişti. Ayrıca gencin yanan poşetindeki tableti de polis tarafından muhafaza altına alınmıştı.

istanbul galata kulesi galata kendisini yakan genç