İstanbul Esenler'de Pakistan uyruklu bir kişi "domuz bağı" yöntemiyle öldürüldü

TAKİP ET

İstanbul'un Esenler ilçesinde itfaiye ekipleri, yangın nedeniyle geldikleri dairede bir kişinin cansız bedenine ulaştı. Polisler, Pakistan uyruklu kişinin domuz bağı yöntemi ile öldürüldüğünü tespit etti.

İstanbul Esenler ilçesinde meydana gelen bir yangın olayı sonrasında, itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen dairede Pakistan vatandaşı bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kemer Mahallesi 903. Sokak'ta bulunan beş katlı bir apartmanın giriş katındaki daireden dumanlar yükseldiği ihbarı üzerine, itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi. İhbarın yapıldığı adrese giden ekipler, hareketsiz bir kişinin yerde yattığını fark ederek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

DOMUZ BAĞI YÖNTEMİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

Yapılan inceleme sonucunda, 42 yaşındaki Muhammad Tahir Khan adındaki Pakistanlı vatandaşın, domuz bağı yöntemiyle bağlandığı ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri de evde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Yangının, Khan'a ait belgelerin elektrikli ısıtıcının üzerine düşmesi sonucu çıktığı ileri sürüldü.

Pakistan vatandaşı Muhammad Tahir Khan'ın cenazesi daha sonra Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis ekipleri, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Esenler domuz bağı