İstanbul'da Tunuslu turist tecavüze uğrayıp katledildi! Yabancı uyruklu katil sahte kimlikle otele girmiş

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de kan donduran bir olay yaşandı. yabancı uyruklu Mohammad O.E.A., Tunuslu kadına tecavüz edip öldürdü. Mohammad O.E.A.'nın otele giriş yaparken sahte kimlik kullandığı ortaya çıktı.

İstanbul Şişli'de 28 Aralık günü Tunuslu Mariyam Aloui Ep Guitni'ye otel odasında tecavüz edip vahşice öldüren yabancı uyruklu Mohammad O.E.A'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Cinayete ilişkin detaylar ise kan dondurdu.

Tunuslu Mariyam Aloui Ep Guitni'nin katil Mohammad O.E.A ile sosyal medyadan tanıştığı ve birkaç aydır sevgili oldukları öğrenildi.

Mohammad O.E.A. ifadesinde Guitni'nin kendisini artık istemediğini ve bunun üzerine sinirlendiğini söyledi. Mohammad O.E.A., "Ben sana masraf ettim, telefon aldım sen beni nasıl istemezsin" dedikten sonra Guitni'ye tecavüz etti.

Daha sonra Mohammad O.E.A., otel odasında bulduğunu iddia ettiği koli bandıyla Guitni'nin ağzını, ellerini ve ayaklarını bağladı. Mohammad O.E.A., Guitni'yi elleriyle boğdu.

Mohammad O.E.A., kendisini aldattığını düşündüğü Guitni'nin telefonuna bakmak istedi. Şifresini bilmediği için telefonu açamayan Mohammad O.E.A.'nın, Guitni'nin kız arkadaşlarını arayarak telefonun şifresini öğrenmeye çalıştığı belirlendi.

SAHTE KİMLİK KULLANMIŞ
Mohammad O.E.A'nın, otele giriş yaparken sahte kimlik kullandığı ortaya çıktı. 2004 doğumlu olarak görülen Mohammad O.E.A.'nın gerçekte 1994 doğumlu olduğu tespit edildi.

Mohammad O.E.A.'nın olay gecesi otel odasına Tunuslu Mariyam Aloui Ep Guitni ile birlikte çıktığı gözükürken, otelden tek başına ayrıldığı görüldü.


 

istanbul tunus katil yabancı uyruklu sahte kimlik tecavüz taciz otel