İstanbul'da taksici, kadını otobüsün altına itti! Ezilmekten son anda kurtuldu

TAKİP ET

İstanbul'da şoke eden bir olay yaşandı. Taksicinin darp ettiği kadın otobüsün altında ezilmekten son anda kurtuldu. O anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda üzerinde geçtiğimiz çarşamba günü saat 07.30 sıralarında şoke eden bir olay yaşandı.

İstanbul Beyoğlu'nda yabancı uyruklu kadın turist cadde üzerinde ineceği sırada taksici kadından ücreti talep etti. Müşteri ücreti ödediğini, taksici ise para almadığını iddia etti. Tartışmaya başlayan ikili bir süre sonra birbirini itmeye başladı.

Bu sırada taksici Doğan P.'nin ittiği kadın yola düştü. Turist kadın, bu sırada yoldan geçen otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kadının yardımına otobüs şoförü ile çevredeki esnaf koştu. Taksici ise aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Hafif şekilde yaralanan kadının şikayeti üzerine Doğan P.'nin taksi sürücü belgesi İBB tarafından iptal edildi.

Taksici Doğan P.'nin Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Doğan P.'nin sorgusunun ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

 

istanbul taksici beyoğlu kadın turist yabancı otobüs taksici kadını itti taksici kavga