İstanbul'da Suriyeli şahıs, AVM'de kadınlar tuvaletinde fotoğraf çekerken yakalandı

TAKİP ET

İstanbul'da bulunan Mall of AVM'de Başar Alsaleh adlı Suriyeli uyruklu şahıs, kadınlar tuvaletine girerek kabindeki bir kadının fotoğrafını çekmeye çalışırken suçüstü yakalandı.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bulunan Mall of İstanbul AVM'de skandal bir olay yaşandı.

Kadınlar tuvaletine giren Suriye uyruklu Başer Alsaleh,  tuvalet kabininde bulunan bir kadını kameraya çekmeye çalışırken yakalandı. Tacizciyi yakalayan Nuray K. şikâyetçi oldu.

Tacize uğrayan kadın, suç üstü yakaladığı sapığın emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındığını söyledi.

"TELEFONU KIRIP KAÇMAYA ÇALIŞTI"

İfadesinde AVM'nin kadınlar tuvaletinde bulunan kabine girdiğini anlatan Nuray K. tacizi şöyle anlattı:

"Kadınlar dikkat! Bugün başıma gelen bir olayı ve tehlikenin her yanımızda adeta bizi gölge gibi takip ettiğini anlatacağım. AVM'de kadınlar tuvaletine ihtiyacımı gidermek için oturdum. Yan kabinde altta bana doğru çevrilmiş bir telefonun kayıtta video çektiğini fark ettim. Hemen dışarıya çıkarak bağırmaya başladım.

İçeriden 175 boylarında esmer 25-30 yaşlarında Suriye uyruklu B.A. isimli kişi çıktı ve tuvaletteki tüm kadınları iterek kaçmaya başladı. Hemen arkasından bağırarak koşmaya başladık ve AVM'deki diğer kişilerin yardımıyla adamı yakaladık. Adam telefonunu yere vura vura parçalamaya çalıştı. AVM görevlileri şahsı yakaladı ve polisler olay yerine gelerek şahıs hakkında tutanak tuttu. Ben de karakola giderek şikayetçi oldum fakat tekrar salınması an meselesi olabilir."

AVM'ye çağrılan polis tarafından gözaltına alınan tacizci erkeğin isminin Başar Alsaleh olduğu ve hakkında bir arama kararı bulunmadığı öğrenildi.

Kırmaya çalıştığı telefonu da incelenmek üzere polis tarafından alınan tacizci Başakşehir Polis Merkezi'ne götürüldü.

Suriyeli İstanbul AVM kadınlar tuvaleti