İstanbul'da sokak ortasında rastgele ateş açtı, 4'ü ağır 5 yaralı

TAKİP ET

İstanbul'da cinnet geçiren şahıs dehşet saçtı. Şahıs, sokak ortasında rastgele ateş ederek 4'ü ağır olmak üzere 5 kişiyi yaraladı.

İstanbul'un Silivri ilçesi  Alibey Mahallesi'nde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi.

İddiaya göre, Murat Ö.  bir süre önce Sevcan Ö.  isimli kadından ayrıldı. Sevcan Ö.'nün ayrılık sonrasında aynı sokakta bulunan esnaf Birkan Y.  ile ilişki yaşadığını ileri süren Murat Özay dehşet saçtı. Eli silahlı şahıs, çocukların önünde bir kadın, bir adam ve bir esnafı vurarak yaraladı. Murat Ö. daha sonra börekçi dükkanı bulunan Birkan Y.'nin yanına giderek ağır yaraladı. Bu sırada yoldan geçen Murat A. da seken mermilerden yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri hemen müdahale etti. O anlar bir evin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken esnafın durumunun da ağır olduğu öğrenildi.

İşte o görüntüler:

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI 

Silivri’de yaşanan dehşet anlarına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Ayrıldığı kadının aynı sokakta bulunan esnaf Birkan Y.  ile ilişki yaşadığını ileri süren Murat Ö. dükkanda bulunan Birkan Y.'nin yanına giderek kurşun yağdırdı .Ağır yaralanan Birkan Y. hastaneye kaldırıldı.