İstanbul'da site güvenlikleri sitede kalan doktoru dövdü!

TAKİP ET

İstanbul'da bir sitede yaşayan doktor, site güvenlikleri tarafından darp edildi. Güvenliklerin sipariş getiren kuryeyi içeri almaması üzerine başlayan tartışma kavgaya döndü. Şiddete maruz kalan doktor, darp raporu alarak site güvenliklerinden şikayetçi oldu.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir sitede yaşayan doktor Hamdi Arslanoğlu, site güvenlikleri tarafından darp edildi. Sipariş getiren kuryenin site güvenlikleri tarafından içeri alınmamasıyla başlayan tartışma sonrasında 3 güvenlik, Arslanoğlu'nu cop, tekme ve yumruklarla darp etti. Darp raporu alan doktor Arslanoğlu, güvenliklerden şikayetçi oldu.

Olay, 22 Haziran Salı günü saat 21.30 civarında yaşandı. Özel bir hastanede stajyer doktor olan Hamdi Arslanoğlu, eve geldikten sonra yemek siparişi verdi. İddiaya göre, sitenin güvenlik görevlileri, siparişi getiren kuryeyi kimlik isteyerek içeri almadı.

Doktor Arslanoğlu'nu arayan kurye, güvenliklerin kimlik istediğini belirterek içeri almadıklarını söyledi. Kuryeyi haklı bulan Arslanoğlu, aşağıya inerek siparişini teslim aldı ve tekrar evine çıktı. 

Daha sonra güvenlik amirini arayan Arslanoğlu ile güvenlik amiri arasında tartışma çıktı. Arslanoğlu'na "Geliyoruz lan!" diyerek sert çıkan güvenlik amiri, konuşmak için aşağıya inen Arslanoğlu'nu cop, tekme ve yumruklarla darp etti.

Darp raporu alan Arslanoğlu, güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu.

site güvenlik doktor darp özel güvenlik