İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin bilet fiyatları belli oldu

TAKİP ET

İstanbul'da 10 Haziran Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının bilet fiyatları belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) açıklamasına göre, 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali için biletler yalnızca UEFA'nın resmi bilet platformu olan "UEFA.com/tickets" üzerinden satın alınabilecek. Talep toplama ve onay süreci iki aşamalı olacak ve UEFA tarafından gerçekleştirilecek.

Talep toplama süreci 28 Nisan'da sona erecek ve kura çekiminin ardından bilet başvuruları kabul edilen taraftarlar, e-posta yoluyla bilgilendirilecek. Her taraftar, ayrılan kategoride en fazla 2 adet bilet satın alabilecek.

Biletler, UEFA Mobile Tickets uygulaması aracılığıyla maçtan birkaç gün önce taraftarlara teslim edilecek. Bu uygulama, Android ve iOS platformlarında mevcut olacak ve bilet sahipleri, biletlerini saklamak ve yönetmek için kullanabilecekler.

Bilet fiyatları şöyle belirlendi: 1. kategori için 690 avro, 2. kategori için 490 avro, 3. kategori için 180 avro ve 4. kategori için 70 avro. Engelli biletleri 70 avro olacak ve ücretsiz bir refakatçi bileti de dahil edilecek.

Şampiyonlar Ligi İstanbul