İstanbul'da otopark görevlisi, kaçan hırsızı tek hamlede yere serdi

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de girdiği aksesuar dükkanından çalışanın telefonunu ve gözlük çalan hırsız, kaçtığı sırada otopark görevlisi tarafından yakalandı. "Yakalayın, hırsız var" sesini duyan otopark görevlisi, hırsızı tek hamlede yere serdi.

İstanbul'un Şişli ilçesinde telefon ve gözlük çalarak kaçan hırsızın yakalanışı güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızı kovalayanların "Yakalayın, hırısız var" sözünü duyan otopark görevlisi, tek hamlede hırısız yere serdi. Yere düşen şahıs daha sonra çevredekiler tarafından dövüldü.

Olay, Şişli Merkez Mahallesi Nakiye Elgün Sokakta meydana geldi. Bir aksesuar dükkanına giren şüpheli işyerinde çalışan Ahmet G.'nin tezgah üzerindeki cep telefonunu ve gözlüğü alarak işyerinden hızla çıkıp kaçmaya başladı.

Cep Telefonu çalınan Ahmet G.'de işyerinin önündeki motosiklete binerek hırsızı kovalamaya başladı. Hırsız, Merkez Mahallesi sınırından çıkıp Cumhuriyet Mahallesi sokağında kaçarken arkasından motosikleti ile takip eden Ahmet G.'nin "Hırsız, yakalayın durdurun hırsız" diye bağırması üzerine sokakta otopark görevlisi olarak çalışan F.B. kendisine doğru kaçarak yaklaşan zanlıya çelme atarak yere düşürdü.

Yere düşen hırsızlık zanlısı F.B. tarafından yakalanarak cep telefonu çalınan ve motosiklet ile takipte olan Ahmet G.'ye teslim edildi. Fakat telefonu çalışan Ahmet G. Hırsızın kendisine teslim edilmesinden sonra polise teslim etmeden önce "Telefonu neden çalıyorsun" diyerek tekme tokat vurmaya başladı.

Hırsızlık zanlısı ise telefonu kaçarken yere attığını belirtmesine rağmen dayak yemekten kurtulamadı. Zanlının üzerinde yapılan aramada telefon harici başka yerlerden çaldığı gözlükler ve çalıntı malzemeler çıktı.

İstanbul hırsız otopark