İstanbul'da otobüste gizlice kadının fotoğrafını çekerken yakalandı, "2 çocuk babasıyım, yapmayın" diye yalvardı

TAKİP ET

İstanbul Beykoz'da bir şahıs, İETT otobüsünde gizlice kadın yolcunun bacaklarını çekerken yakalandı. Otobüstekilerin müdahale ettiği şahıs, ""Mühendisim ben, 2 çocuk babasıyım, yapmayın, özür dilerim" diye yalvardı. Gözaltına alınan şahıs adli kontrolle serbest bırakılırken emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul'da bu sabah saatlerinde Beykoaz'da hareket halindeki İETT otobüsünde skandal bir olay yaşandı. Bir şahıs, gizlice elbise giyen kadın yolcunun bacaklarını çekerken yakalandı.

Otobüste bulunan bir yolcununu müdahele ettiği şahıs, "Ben mühendisim, 2 çocuk babasıyım, yapmayın yalvarırım, özür dilerim" diyerek yalvardı. 

Fotoğrafı çekilen kadın yolcu ise "Fotoğrafımı çekmek ne demek" diye bağırarak tepki gösterdi.

Tacizci şahsın cep telefonunu kontrol eden yolcu, galeride fotoğrafın çekildiğini doğruladı. Yolcu, "Bu fotoğraf ne, 2 çocuk babasıyım diyorsun. Kızın fotoğrafını çekiyorsun" diyerek tepki gösterdi. İhbar üzerine gelen polis, tacizci şahsı gözaltına alarak karakola götürdü.

Otobüste yaşananlar kadın bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

EMNİYET'TEKİ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Muhsin B. isimli tacizci, Emniyet'teki ifadesinde "Telefonum bozuk olduğu için tamirciye götürüyordum. Telefonum bozuk olduğu için ara ara kendi kendine fotoğraf çeker, mesajlar atar. Bu tamamen benim dışımda gerçekleşen olaydır. Yanımda olan poşetlerin yere düşmesiyle hareket etmiştim, telefonum bu esnada fotoğraf çekmiş olabilir, hatta ara ara telefonumun benim dışımda fotoğraflar çektiğini söyledim. Şahıslar daha sonra polisi aradı" dedi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI
Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhsin B. hakkında savcılık, "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme" suçundan tutuklanmasını istedi.

Mahkeme, şüpheli hakkında istenen tutuklama talebini kaçma şüphesi olmadığı ve suçun öngörülen ceza miktarını göz önüne alarak reddetti.

Muhsin B. hakkında 4 ay süreyle haftada 2 gün imza şeklindeki adli kontrol tedbiri uygulayarak serbest bıraktı.

istanbul iett otobüs fotoğraf taciz yolcu kadın