İstanbul'da mafya hesaplaşması! MHP Üst Kurul Delegesi Uğur Köroğlu öldürüldü

TAKİP ET

İstanbul Maltepe'de iki silahlı grup arasında çatışma yaşandı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken olayın mafya hesaplaşması olduğu iddia edildi. Çatışmada hayatını kaybeden Uğur Köroğlu'nun MHP Üst Kurul Delegesi olduğu öğrenilirken Sedat Peker ile fotoğrafları da ortaya çıktı.

İstanbul Maltepe'de dün akşam saatlerinde silahlı iki grup arasında çatışma çıktı. Olayın mafya hesaplaşması olduğu iddia edilirken aralarında MHP Üst Kurul Delegesi Uğur Köroğlu'nun da bulunduğu 3 kişi öldürüldü. Köroğlu'nun son günlerde yaptığı açıklamalarla gündem olan Sedat Peker ile fotoğrafı da ortaya çıktı.

Olay Maltepe Başıbüyük Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ilk tartışma bir arazi anlaşmazlığından dolayı yaşandı. Mevlüt Mesut Bilgin’e ait araziye gelen 3 kişi, arazi anlaşmazlığından dolayı Bilgin ile tartışmaya başladı.  İddialara göre Bilgin’in arazisine gelen, Methin Gökhan Ocakçı, Uğur Köroğlu  Batuhan Ş. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Çıkan silahlı kavgada, arazi sahibi Mevlüt Mesut Bilgin, ve araziye gelen Uğur Köroğlu, Metin Gökhan Ocakçı ve Batuhan Ş. olayda yaralanarak, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis tarafından hastaneye kaldırıldı.

Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti. Batuhan Ş.’nin ise iki ayağından vurulduğu, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemeye göre, çok sayıda boş kovan ve silah bulundu.

MAFYA İLE BAĞLANTILI ÇIKTI
Yaşanan olay sonrasında ölen Uğur Köroğlu’nun 18, Mevlüt Mesut Bilgin’in 17, Metin Gökhan Ocakçı’nın 13 suç kaydının bulunduğu açıklandı. Aynı zamanda Uğur Köroğlu’nun Sedat Peker ile birlikte çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı. 



Uğur Köroğlu’nun, MHP’nin üst kurul delegesinden olduğu öğrenildi. 

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı, sosyal medya hesabından Köroğlu için taziye mesajı yayınlayarak, Devlet Bahçeli ve Köroğlu’nun bir fotoğrafını paylaştı. 

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nın yayınladığı taziye mesajı şu şekilde;
“Ülküdaşımız, Canımız, İlçemizin kıymetlisi Uğur Köroğlu elim bir hadise sonucu vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Maltepe B. Bakkalköy mezarlığında kılınacak cenaze namazı sonrası aynı kabristana defnedilecektir. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Camiamızın başı sağ olsun”

istanbul mafya mhp uğur köroğlu sedat peker mhp maltepe